Har varit vaken i ungefär i 2 timmar, gick upp med Ullis vid 7 för hon skulle till doktorn (hon är där nu) och då tittade vi på tv! Idag kanske jag och Felicia ska träffas vid 12? Eller något när hon kommit hem från tandläkaren? OCh då ska vi antagligen hänga hos mig eftersom vädret är inte precis på topp :/
 
Men nu ska jag börja fixa mig och fortsätta lyssna på deppiga Taylor Swift låtar ;)
Håller på att fixa bloggen, går inte så bra eftersom jag vill få det så bra och har inga program jag kan fixa i :/
Om någon vet något bra så kan ni ju skriva en kommentar!
Känns som jag aldig bloggar längre. Både jag och Felicia måste börja blogga bättre och se till att statestiken håller sig! Har tagit bort Blogg.se app för min mobil blir grymt seg av appar och sen kan jag typ bara ha 3 stycken, och då väljer jag Instagram, facebook och Twitter såklart! Så jag får antagligen gå in på Internet på mobilen eller köra dator på heltid! 
 
Men idag ska jag vid 6(?) Åka och titta på min kusin när han spelar hockey, så kommer hem ganska sent, men vad gör man inte för sin kusin? ;)
Och nu ska jag väl bara vara hemma och ta det lugnt! Sen imogon kanske jag och Felicia träffas och fixar frågestunden och bloggen? Så fråga på nuu! 
 
Kan ju också säga att sprayen jag köpte på Lush fungerar! Jag blev mindre röd på en natt? Och det känns fantastiskt! <3
Sen imorgon ska jag ta ett bad och prova badbomben och se om det kommer olika färger! :)
 
 
Det blir väl att lyssna på Taylor Swift hela dagen (y)
 
Drar snart iväg till en av mammas kompisar som har fyllt 50! Det är en av mammas gamla jobbarkompisar, och vi känner henne så hon ville träffa oss. Men snart drar vi, partas redan hemma nu och har trevligt. Men det kommer kanske upp några bilder senare. 
Men ha det bra så hörs vi snart igen!

Charmig bild på mig, tagen av Johanna med min Canon 500D ;)
 
 
 
 
Har varit i Uppsala med familjen nu! Köpte en tröja, 2 badbomber, puder och en spray som är bra för huden! Allt utan tröjan kommer från Lush och tröjan från New yorker! (pudret från Kicks!)
Älskar babomberna, dom luktade fantastiskt och sen var det stjärnor och olika fäger i dom, så ska prova en på Söndag!
Ikväll är det bara att ta det lugnt, ska städa snart och sen kanske jag tittar på film lite senare i min ensamhet!
 
Igår red jag och Felicia, fick Långben som är en ny häst! Kan ju bara att jag är kär i honom, helt underbar häst som behövdes arbetas ganska mycket, men det gick bra! (felicia red Vandal!)
Snart ska jag, Nattha och Johanna dra till stallet. Har ingen aning om vad vi ska ha men jag hoppas på att jag får Mistral, inte Prisse för att han är typ dryg .. Men jag ska ta bort min tandställning på MÅNDAG! :DDDDD haha ska gå upp 07:00 och åka 07:30 för att tiden jag har hos tandläkaren är fucking 08:10 .. Men men kommer vara sjukt najs att ta bort den, så det kommer nog väldigt många egopics på mig då. Men ja, hare bra så hörs vi!
Cute pic .. ;)
 
HAr varit dålig uppdatering idag för jag, Felicia och Nattha träffades och sen drog vi hem till mig och sen kom Ullis, och det var länge sen jag träffade Nattha så det var kul! Och jag och Felicia har ungefär kommit på hur vi ska göra på bloggen! Så ska kanske fixa det i helgen!
 
Idag har det varit en lång dag i skolan, hade SOprov, fick E+ så är väl nöjd! Allt över F är bra för mig eftersom jag inte är bäst i skolan :/
Imorgon är det skola igen, tråkig dag.. Men det är bara två dagar kvar till lov nu! :D
 
 
 
 
Hejsan svejsan? Sitter in soffan, pkuggar till so provet imorgon och äter jordgubbar ..
'
SÅ JÄVLA GOTT! 
Men tänkte fortsätta att träna inför provet.. Vill ju ha bättre betyg än förra gånger .. (D) :(
Men vi hörs senare med några söta bilder!
Glöm inte bort att slänga in en fråga i en kommentar down below .. Haha nej men vi hörs!
 
 
Haft världens värsta skoldag idag.. (var längde sen jag kom hem). Men iallfall gick den väldigt långsam, och tråkiga lektioner. Skulle vara mycker roligare med Matte om jag fattade, men eftersom jag är efterbliven går det inte.. Och sen kan jag ju bara säga att jag har världens bästa SO lärare som låter oss plugga inför provet på lektionerna! Om vi inte fick det skulle det gå sämst imorgon! (islam prov jaoo!
 
Sen är det ju bara 3 skoldagar kvar tills LOOOOOV! Längtar till att bara få ta det lugnt i en vecka! Sen ska jag, Ullis, Felicia och kanske Nattha om hon vill åka till Uppsala och gå på LUSH! Så som jag letat efter den affären så gömmer den sig i Uppsala? Tar ju bara typ en timme dit? :D
Fy vad jag ska köpa badbomber, krämer, ansiktsmasker och tvål! (ni kan hitta affären på Internet genom att söka på Lush.se tror jag det var) 
 
Men snart ska jag och pappa dra till farmor och farfar, måste fixa skjuts till hemkunskapen imorgon, tänker inte gå i detta väder! Aldrig! Och hon vill ju köra mig så ;)
Och sen drar vi och hämtar Ullis på hennes praktikplats! :)
 
+ Mina favoritbyxor börjar gå sönder, tar livet av mig om dom spricker i skolan, hahahah! 
 
lååååååååångt inlägg behöver en fin bild på.....
En ko såklart! ;) 
Tänkte ha en liten frågestund då man kan skriva några frågor. Så om du vill skriva en/flera frågor till en av oss så kan du skriva någon liknande som dehär:

Felicia: Var bor du? eller Johanna: Var bor du?
Så skriv namnet först och sen frågan. Vi svarar på det när vi fått ihop några frågor!
-Felicia
Hade sjukt kul med Johanna idag! Vit typ cyklade runt och skrek? Raaandåååååm.


charmig. bild. på. lilla. jag. trött. ska. sova.
Felicia ska snart komma hit, då drar vi ut och tar lite blirder på de gråa vädret med hennes kamera, tror min får stanna inne idag! Men annars händer det väl inget speciellt när vi träffas, haha!
Men ska titta på Degrassi sen iallafall! Hon kanske vill titta med mig!
 
 
Saknar mitt hem.. <3
tagen av mig hemma hos min morbror som är mitt absoluta favorit ställe. Känlsan av att vara på landet är så underbart. Kor, får, katter och en häst, kan det bli bättre? 
Det är där jag har vuxit upp och det är där jag tänkter spendera mina sommrar <3
sitter i skolan och väntar på att Elevensval ska börja. Hatar skolan, min klass är jätte tråkig så jag vill dö -.-



-Felicia
Kollade nyss på Jersey Shore, sista säsongen.. sjuky sorgligt, men ja sånt är livet..
Imorgon är det bajs skola :( ska försöka gå upp vid 6:30 men orkar typ aldrig, och ska försöka hinna äta frukost!
Men eftersom att jag inte kan lägga upp bilder från mobilkameran till bloggen från mobilen får det bli en quote ;)


-Felicia
Ska sova nu, kanske... Tittade nyss på Jersey Shore, sista säsongen.. Älskar hela programmet, helt fantastiskt!
Men imorgon är det skola, ska försöka sinka mig i morgon, om jag hinner. Gillar att sminka mig men det kan vara väldigt jobbigt ibland så ;)
Men vi ses/hörs imorgon! 
 
+ gillar att alla besöker våran blogg och jag hoppas att ni gillar den! :)
Var på fest igår och visste inte vad jag skulle köpa så jag köpte ...
TOMATER! Fattar ni hur kul det var eller? Haha .. Humor ;)
Min säng är fett obekvän, vill någon byta? Haha nejdå men den knarrar när man rör på sig :( 
 
 
 
Mina ben typ tar livet av mig, igår var det massa sprig och jag typ satt bara typ en gång i typ 2 minuter, annars var det dans hela tiden för att hålla igång ungarna, sen sprang jag och några till Hemköp och pantade burkar 6 minuter innan det stängde och vi fick ihop 100 kronor på det! 
Och fick reda på idag att vi samlade in 4000kr typ, om jag inte läste fel. Och det är ju grymt!
 
Så idag blir det bara att ta det lugnt, väntar på att mamma och pappa ska komma hem från Centrum så vi kan åka till farmor och farfar! Och sen måste jag städa hela mitt rum...
 
 
ska snart gå och lägga mig men tänkte göra ett inlägg innan!
idag har min klass haft halloweenfest för småbarnen i skolan! vi samlade in massor av pengar och det var faktiskt kul!

imorgon ska jag städa mitt rum och bara ta det lugnt och på söndag ska kanske jag och Felicia träffas!

kan inte lägga till inläggen i kategorin johanna, men ni vet ju att det är jag! :)



random bild ;)
Snart börjar programmet jag är beroende av.. DEGRASSI! HAr gillat det sen det kom till Mtv och sen jag har jag typ tittat varje dag.. Och nu är det ny säsong! Så nu kör vi! 
 
Bloggar mer sen!
Sitter och myser med Qira. Så himla söt, min syster skulle egentligen ta hand om henne eftersom att jag är sjuk .. Men hon duschar nu så ja vi får väl se. Mår iallafall bättre nu så ska till skolan imorgon. Men här får ni  härliga bilder på Qira! 
 
Canon 500D fotograf: Felicia Lövberg
 
Sitter och skriver om Islam, har prov nästa vecka så! Är fortfarade sjuk och felicia är ju också sjuk så vi kom på att vi kunde chatta lite på msn som vi alltid gjorde förut ;) Så nu sitter vi och pratar där, hahaha ;D
tjatja, sitter i soffan och sjukar mig. Har fett ont i magen .. Men men är man tjej så är man? Men ja .. Jag som ville vara i skolan idag, vi hade slöjd, det är typ tråkigt men ändå roligt?

Canon 500D fotograf: Felicia Lövberg. Jäkligt charmig bild, skulle inte synas på bilder men det gjorde jag ändå..
kan ju bara säga att jag ligger hemma och är sjuk.. feber som vanligtså det har varit dålig uppdatering, men vi båda ska försöka bättre oss och sen ska vi dra ut och ta lite bilder någon dag!kan ju säga att jag blir hemma imorgon också, så kommer kanske orka blogga
!
Haha, hade tråkigt så jag lockade mitt hår lite. fast det blev inte särskillt bra :s Men jag vet inte om jag ska ha oplattat hår imorgon? :/ Mitt hår slits som fan efetrsom att jag plattar det varje dag .. Men ja vi får väl se, hoppas att jag inte försover mej imorgon, gjorde det imorse så hade bara en kvart på mej att fixa allt. Fick bli ofixat hår och inge smink .. SHYSST! ;)
Ska dra till sängen nu, håller på att dö av trötthet ..
 
Canon 500D fotograf: Felicia Lövberg
Tja! Sitter mobbad vid datorn och ska äta lite tårta, så sjukt goooooood! Älskar citron, men iallfall.
Jag pappa och min syster var på hööks idag och köpte lite nya ridsaker, Nattha fick ett par ridbyxor och jag fick en tröja och strumpor ^^ Men nu ska jag sukta er
Canon 500D fotograf: Felicia Lövberg
Nej men gud vad töntig jag är .. Men jag sitter iallafall och äter mellis nu och föröker lära mig några låtar på gitarr!
Det här är mitt mellanmål idag!
Canon 500D fotograf: Felicia Lövberg
Ledsen för dålig uppdatering men jag har inte orkar och sen har jag inte suttit vid datorn på ett tag. Men nu har jag äntligen fixat så att bilderna blir till JPEG format! Ska börja ta lite bilder så snart som möjligt så att jag kan lägga ut några :)
-Felicia

har varit väldigt dålig uppdatering på dom senaste dagarna, men vi ska försöka att bli bättre på det! har varit väldigt mycket i skolan och sen har jag inte haft min dator igång på typ hundar år, så ska försöka bli bättre på att blogga från mobilen!
 Åt nyss muffins med Felicia, men nu har hon dragit hem! Skulle lagt upp bilder på muffinsarna men hennes kamera tog bort alla bilder så! Men jag kan ju bara säga att dom såg brända ut men smakade fantastiskt<3
 
Har ingen bild jag kan lägga upp, men ni får nöja er med en gammal bild!
Olympus E-450 Kan ju bara säga att man är kreativ ibland ;)
 
 
Olympus E-450. En väldigt enkel kamera som jag kan dra med överallt för den är inte speciellt tung. Ganska lätt att förstå kameran och är en bra nybörjar kamera. 
Objektivet är det man fick med i början som är 14-42 mm. Men jag ska försöka köpa ett bättre snart när jag får pengar och har råd! 
 
Kan ju också säga att jag har lite tillbehör till den. Ett band (såklart), en väska och sen planerar jag på att köpa ett stativ också!
 
 
Canon 500D En lite större kamera, men ändå bra för att vara nybörjare. 
 Objektivet är också det man får med och det fungerar helt okej! 
Kan ju själv säga att jag har ett band till men funderar på att köpa ett nytt objektiv och ett stativ! 
(Min kamera är lite konstig så när jag lägger in bilder blir det i något konstigt format och kan inte ladda in på bloggen så jag försöker att fixa nya filformat på dom! Om någon har ett tips på hur jag kan ändra filformat kan ni gärna skriva en kommentar!)
sitter just nu i skolan, har blogg.se app så kan blogga från mobilen, just nu tittar vi på film på svenskan och sen har vi lunch!

sen ska ni få se vad jag och Felicia ska göra som ska göra bloggen lite bättre! hahha, så stort är det inte, men men.. :)



Sitter och kollar på Awkward i mitt rum. Väntar på att Ullis ska komma hem så jag kan umgås med henne ;)
Sen ska jag nog sova för jag är grymt trött och sen är det skola igen! Jätte kul..
 
Imorgon ska jag och Felicia träffas efter skolan och fixa lite bilder till bloggen som är lite hemligt, men ni får se imorgon eller på torsdag! 
 
Skulle vara jätte kul om ni kommenterade saker ni vill att vi ska göra så kan vi nog fixa fram det! 
 
Gammal bild på oss när vi var små! :)
 
 
 
Tja, kom typ hem från skolan för typ 30 minuter sen kanske så just nu sitter jag och äter mellis! Idag i skolan fick vi fiskburgare till mat men det ville inte några i min klass ha så vi gick till Sibylla/Mickes Grill, haha jag köpte chicken nuggets.. *Host* Fetto.. Men efter lunchen skulle vi egentligen ha språk (Jag har Franska) men vi skulle fika på torget iställer med hela senare lagret så vi slapp!

Tänkte slänga in en bild på en häst i stallet, för jag har inga bra bilder sen idag..


Jag har ingen aning om vilken kamera som kortet är tagit med
Vaknade runt 7 och gick upp och hade ont i magen. Jag är tjej, så ni förstår
Ringde mamma och sa att jag ville vara hemma så hon sjukanmälde mig. Så jag har inte lika ont längre men det kommer i "perioder". Och när jag har tid och har tråkigt kan jag ju lika bra börja med min Engelskaläxa om Harry Potter! 
 
Olympus E-450 Väldigt charmig bild på mig ;)
Ska fixa bloggen men just nu är inte vi så bra på Blogg.se så vi har ingen aning om hur man gör så ni får ta det lugnt!
Hej! Första inlägget som vi gör på denna blogg nu då! Vi är två tjejer som är mellan 13 och 14 år, båda rider på samma stall och båda har en varsin kamera! Felcia har en Canon 500D och jag, Johanna har en Olympus E-450. Båda är väldigt intresserad av att ta bilder så vi kom på att vi kunde fixa en blogg och lägga ut lite bilder! 
 
Felicia går i 7an och Johanna går i 8an, men har kännt varandra i ungefär 13 år. Och har varit väldigt nära hela tiden men det har varit perioder vi har bråkat och krigat! Men det har alltid löst sig efter några dagar eller månader...år
Men nu orkar jag inte skriva mera och om Felicia som sitter brevid mig vill så får hon väl ta och göra det ;)
 
  Kamera: Olympus E-450 Felicia (vänster) Johanna (höger)